Termeni și condiții de utilizare

1. Definiții

QUALITY MACHINES- Societatea QUALITY MACHINES SRL, cu sediul în Otopeni, Str. Fermei, nr. 1, Județul Iflov, J23/3220/2016, CUI 36401836, organizată în baza legii române.
SITE- Domeniu qmachines.ro și subdomeniile acestuia.
CONȚINUT are următoarea definiție:

  • toate informațiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • conținutul oricărui e-mail trimis UTILIZATORILOR, MEMBRILOR sau CLIENȚILOR săi de către Quality Machines prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat sau colaborator al Quality Machines UTILIZATORULUI, MEMBRILOR sau CLIENTULUI, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de Quality Machines într-o anumită perioadă;
  • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Quality Machines are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
  • date referitoare la Quality Machines, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU- atât serviciul de comerț clasic, cât și serviciul de comerț electronic condus exclusiv pe porțiunile public disponibile ale SITE-ULUI, în sensul acordării posibilității CLIENTULUI să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace electronice și clasice, incluzând și alte mijloace de comunicare la distanță.
MEMBRU- persoana fizică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare între Quality Machines și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.
CONT- ansamblul format dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restricționate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT- persoana care are sau obține acces la CONȚINUT și SERVICIU, ulterior creării CONTULUI de MEMBRU.
COMANDĂ- un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa / închiria Bunuri și Servicii de pe Site.
Preț RRP- prețul care poate fi văzut pe pagina fiecărui produs, alături de prețul de vânzare oferit/practicat de Quality Machines, reprezentând prețul de vânzare fără reducere recomandat de furnizorul nostru (Recommended Retail Price). Afișam acest preț pentru a fi folosit în evaluarea comparativă a costurilor produsului, putând fi găsit în dreptul fiecărui produs, deasupra sau după prețul de vânzare practicat de Quality Machines.

DOCUMENT- prezentele Termeni și Condiții.

CONTRACT – acord încheiat între Client și Quality Machines, ca urmare a înțelegii dintre aceștia, în scris sau prin plasarea unei comezi pe Site în acest sens în cazul persoanelor juridice, pentru crearea, modificarea, stingerea unor drepturi și obligații, atestând raporturile dintre părți;
CONTRACT la distanță - conform definiției cuprinse în Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, articolul 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor  orice contract încheiat intre profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezenta fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.
NEWSLETTER / ALERTĂ- mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către Quality Machines într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea Quality Machines cu referire la informațiile conținute de acesta.
TRANZACȚIE- încasare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către Quality Machines către Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Quality Machines sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

2. General

2.1. Documentul stabilește termenii și condițiile de utilizare ai Siteului/Conținutului/Serviciului de către Membru sau Client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat intre Quality Machines și acesta.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitat la accesarea, vizitarea și vizualizarea, Conținutului/Serviciului, implică aderarea Membrului sau Clientului la prezentele Termeni și Condiții; Clientul se obligă să monitorizeze permanent Termenii și Condițiile care pot fi actualizate, modificate și completate. În cazul unor neînțelegeri se aplica Termenii și Condițiile valabile la momentul comenzii și notificării acestuia în scris către Quality Machines.
2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.qmachines.ro
2.4. Prin folosirea Siteului/Conținutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse Siteului, Conținutului, Serviciului Quality Machines sau oricărui terț cu care Quality Machines are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.
2.5. În cazul în care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord și/sau nu acceptă și/sau își revocă acceptul dat pentru Document va transmite un e-mail în acest sens la adresa office@qmachines.ro mentiunea: DEZABONARE.
2.5.1. Acesta renunță la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de Quality Machines prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor și/sau comunicărilor din partea Quality Machines de orice natură (electronic, telefonic, etc).
2.5.2. Poate reveni în orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord și/sau a nu accepta documentul, sub forma în care acesta va fi disponibil în acel moment.
2.6. Pentru a-și exercita dreptul prevazut la articolul 2.5 de mai sus, acesta poate să contacteze Quality Machines sau să folosească legăturile din conținutul primit de la Quality Machines destinate acestui scop.
2.7. În cazul în care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate față de Quality Machines și își revocă acordul exprimat în favoarea Documentului pe perioada derulării unei Comenzi, Quality Machines va anula Comanda acestuia fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese.
2.8. Acest Site este adresat  Membrilor persoane fizice și/sau juridice care au cel puțin 18 ani, în cazul persoanelor fizice, care au parcurs etapele înregistrării corespunzătoare și care nu au fost suspendați sau înlăturați de către Quality Machines, indiferent de motivul suspendării sau al înlăturării. Posibilitatea de a comanda online este disponibilă doar persoanelor cu adresa de livrare în România. Devenind Membru, persoana declară faptul că întrunește condițiile susmenționate.

[...]

Vezi tot documentul »