Prezentare

La achiziția unui utilaj rulat, factorii de risc pe care trebuie să îi ia în calcul cumpărătorul sunt de cele mai multe ori ascunși de către vânzător, acesta din urmă uitând în mod deliberat să furnizeze date tehnice importante precum starea și gradul de uzură al componentelor principale, numărul real al orelor de funcționare sau starea atașamentelor de lucru.
În colaborare cu partenerii noștri externi și interni și cu convingerea experienței acumulate în cei peste 15 ani în domeniul utilajelor de construcții, propunem partenerilor de afaceri din România și nu numai, “ceva normal” – slogan la bază căruia stă că fundament rapiditatea în găsirea celor mai bune soluții tehnice, atât din punct de vedere calitativ cât și din punct de vedere economic, transparența și câștigul reciproc avantajos.

Depunem efort constant și cu pasiune pentru a furniza servicii complete pentru:
-soluții de finanțare – leasing financiar/operațional;
-consiliere tehnică specializată – gratuit;
-import/vânzare utilaje noi și rulate;
-inspectarea utilajului împreună cu achizitorul;
-închiriere utilaje la tarife competitive;
-piese de schimb noi și second hand;
-transporturi agabaritice;
-atașamente de lucru noi și second hand;
-consultant proceduri licitații publice;

Gândește-te bine ce anume ai de făcut, cât timp ai nevoie de un anume utilaj și alege cea mai bună și mai convenabilă modalitate. Fă cea mai bună alegere și optează pentru cea mai bună variantă. Estimează-ți corect bugetul și nu fă cheltuieli inutile.

Contactează-ne.